Берое и Славия се изправят един срещу друг в съботният

...
Берое и Славия се изправят един срещу друг в съботният
Коментари Харесай

Възроденият Берое ще се опита да задълбочи кризата в Славия

Берое и Славия се изправят един против различен в съботният дуел от програмата на efbet Лига. Срещата под Аязмото е с начален час 14:00.

Домакините от Стара Загора влизат в мача в чудесно въодушевление, откакто преди седмица прекъснаха серията си от шест следващи турнирни дуела без триумф. Нещо повече, отборът на Николай Киров бе безапелационен и разруши Спартак във Варна с 4:0.
 Бивш вратар на Берое се бори с подло заболяване
Бивш вратар на Берое се бори с подло заболяване

Павел Колев се нуждае от средства, с цел да продължи своето лечение

От другата страна, " белите " се намират в незадоволителна форма и в случай че преди няколко кръга тимът беше в първата шестица, то към днешна дата даже седмата позиция е под въпрос. Славия има единствено една точка преднина пред Локомотив (София), само че е и с мач по-малко от " железничарите ".

Футболистите на Златомир Загорчич ще опитат да се върнат на победния път и да се реваншират на своите почитатели, откакто при започване на април отпаднаха и от шампионата за Купата на България. Така единствената действителна опция пред столичани за присъединяване в евротурнирите остава седмото място и възможен триумф в баража.
 Славия отпътува за Стара Загора без трима съществени футболисти
Славия отпътува за Стара Загора без трима съществени футболисти

Вижте кои пропущат визитата на Берое

Наставникът на заралии няма да може да разчита на Калоян Кръстев, Бубакар Траоре и Уерди Мара. Добрите вести за Киров са свързани със завръщането след наказване на Сана Гомес и Густаво Каскардо.

Славия пък ще бъде без Иван Минчев, Чунг Нгуен До и Дарко Тасевски. Очаква се Светослав Вуцов да се завърне под рамката на вратата, откакто в последния кръг 47-годишният Георги Петков бе титуляр против ЦСКА.

Главен арбитър на срещата е Валентин Железов, с помощници Мирослав Желев и Васил Шавов. С ВАР ще се занимават Георги Кабаков и Йордан Петров, а пратеник на БФС е Калоян Панайотов. Работата на реферите зорко ще следи Георги Йорданов.
 Венци: Ако Заги е решил, че не му се работи, да пристигна и да ми каже
Венци: Ако Заги е решил, че не му се работи, да пристигна и да ми каже

" Не сме имали желание да се разделяме с него "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР