Берое е на крачка от разтрогване на договора си със

...
Берое е на крачка от разтрогване на договора си със
Коментари Харесай

Изненада! Берое гони халф преди края на сезона

Берое е на крачка от анулиране на контракта си със Серкан Юсеин. Причината е, че 26-годишният халф в последно време симулира травми и не поддържа връзка с треньорите и останалите играчи.

Юсеин заигра при заралии през лятото на 2021 година, като в началото беше чартърен от Лудогорец. Година по-късно разтрогна с „ орлите “ и още веднъж подписа със старозагорци, само че към този момент като свободен сътрудник. Той има контракт с клуба до края на сезона, само че може и да не го извърши докрая. От началото на сезона халфът е взел участие в 23 мача, в които има 1 гол и 3 асистенции.

„ Вече се организират диалози за бъдещето на Серкан Юесеин. В последно време той непрестанно симулира травми, не стиска зъби и не поддържа връзка. Това е задоволително показателно до каква степен е зает в тренировките “, разяснява ръководителят на „ Сдружение за поддръжка на футбола Берое “ юрист Светослав Миневски.

„ И при Калоян Кръстев може да има вести към бъдещето му. Само 4-5 са състезателите с изтичащи контракти. Съставът ни за идващия сезон е кадрово гарантиран. Запазим ли и треньорски екип тимът за следващата година ще е към този момент сработен “, добави юристът пред „ Тема Спорт “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР