Берлин. След среща, продължила по-малко от час, председателят на Християнсоциалния

...
Берлин. След среща, продължила по-малко от час, председателят на Християнсоциалния
Коментари Харесай

Der Spiegel: Хорст Зеехофер и Ангела Меркел се споразумяха за създаването на транзитни центрове на германско-австрийската граница

Берлин. След среща, траяла по-малко от час, ръководителят на Християнсоциалния съюз (ХСС) и федерален министър на вътрешните работи на Германия Хорст Зеехофер и Ангела Меркел, канцлер на Федерална Република Германия и водач на Християндемократическия съюз (ХДС) реализираха пробив в договарянията за смяна на бежанската политика, написа водещото издание Der Spiegel .
" Споразумяхме се ", бе късият коментар на Зеехофер след срещата в Берлин с немския канцлер.
Към сегашния миг параметрите на постигнатата договорка към момента са неразбираеми, само че към този момент се разбра, че водачите на двете сестрински партии са се договорили за основаването на директни центрове на германско-австрийската граница. В тях ще бъдат настанявани мигрантите, които към този момент са регистрирани в други страни от Европейския съюз. Така те няма да бъдат връщани назад в страните, където са били признати в началото, само че и няма да бъдат допускани навътре в Германия. От тези центрове мигрантите въпреки всичко ще бъдат изпращани назад в страните от Общността, в които са регистрирани.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР