Берлин. Кандидатът за канцлер на Германия от партията Левите“ Дитмар

...
Берлин. Кандидатът за канцлер на Германия от партията Левите“ Дитмар
Коментари Харесай

РИА Новости: Кандидат за канцлер на Германия се обяви за отмяната на санкциите срещу Русия

Берлин. Кандидатът за канцлер на Германия от партията „ Левите “ Дитмар Барч се разгласи за анулацията на глобите против Русия в течение на идващите четири години, предава РИА Новости , базирайки се на думите на политика, изказани в изявление за организацията.
„ Смятам, че в идващия законодателен интервал разискванията за това, дали си коства да бъдат анулирани глобите, ще се водят все по-активно. Аз съм изпълнен с очаквания, че въпросът ще се реши в течение на идващите четири години, тъй като доста политици от партията „ Левите “ и от другите партии желаят да сложат завършек на глобите, тъй като този път е неправилен “, съобщи Барч.
Освен това, той означи, че партията му е подготвена да поддържа самодейност от другите фракции за анулация на рестриктивните мерки по отношение на Русия.
В предходни изявления, Барч е подчертавал, че тези, които познават Русия, не могат да имат вяра в успеваемостта на рестрикциите. „ Аз считам, че федералното държавно управление прави неточност, като счита, че благодарение на глобите може да се реализира нещо. Това е парадокс. Който познава Русия знае, че по времето на Втората международна война в страната са починали милиони хора от апетит и жадност и не може да мисли съществено, че тези глупави наказания ще я слагат на колене “.
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР