БЕРЛИН (АП) — Италия последва Франция в понеделник в засилване

...
БЕРЛИН (АП) — Италия последва Франция в понеделник в засилване
Коментари Харесай

Италия последва Франция в повишаването на сигурността след атаката срещу концертната зала в Русия, поета от ИД

БЕРЛИН (АП) — Италия последва Франция в понеделник в усилване на сигурността след офанзивата против концертна зала в предградията на Москва и поемането на отговорност от филиал на групировката " Ислямска страна ".

Атаката възобнови вниманието в Европа върху риска от екстремистите, и изключително централноазиатския филиал, защото континентът се приготвя за огромни събития като Олимпийските игри в Париж и Европейското състезание в Германия.

Франция в неделя увеличи степента на сигурност до най-високо равнище. В Италия съвещание на Съвета за национална сигурност в понеделник докара до решение за увеличение на сигурността към празниците на Страстната седмица, водещи до Великден този уикенд.

Както наблюдението, по този начин и инспекциите ще бъдат увеличени, „ като се обръща най-голямо внимание на местата на най-голямо скупчване и пренос на хора, както и на чувствителни цели “, се споделя в изказване на италианското вътрешно министерство. Папа Франциск има претрупан график от събития в Рим и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР