Бен Симънс най-после записа минути за Филаделфия в официален мач,

...
Бен Симънс най-после записа минути за Филаделфия в официален мач,
Коментари Харесай

Симънс най-сетне дебютира за Сиксърс

Бен Симънс най-сетне записа минути за Филаделфия в формален мач, въпреки и да става дума за предсезонна контрола. Избор №1 в Драфта от 2016 година пропусна целия минал сезон поради травма, а в този момент стартира като гард за Сиксърс при загубата от Мемфис с 89:110, паралелно до друга вяра на клуба - Маркел Фулц.

Брет Браун заложи на ниска птица, като с изключение на двамата младоци започва с Джей Джей Редик, Робърт Ковингтън и Ришаун Холмс.

Симънс игра 22 минути и се регистрира с 6 точки, 7 битки, 9 асистенции, 1 чадър и единствено 1 неточност. Австралиецът обаче вкара единствено 2 от общо 11 шута от игра, както и 2/2 от наказателната линия. Фулц игра 23 минути и също имаше съществени усложнения в стрелбата - 2/16 от игра, завършвайки с едвам 4 точки, 2 битки и 3 асистенции.

Джоел Ембийд, Тимъту Луау-Кабаро и Амир Джонсън не играха заради травми, а Дарио Шарич получи отмора от щаба на тима. Робърт Ковингтън и Джалил Окафор приключиха като най-резултатни с по 13 точки всеки, до момента в който за спечелилите от Мемфис Брандън Райт вкара 16, а Андрю Харисън добави 14.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР