Белоградчишкият епископ Поликарп освети новата придобивка на Националната служба за

...
Белоградчишкият епископ Поликарп освети новата придобивка на Националната служба за
Коментари Харесай

Радев и Денков с нови бронирани мерцедеси за 1 млн, Църквата ги освети

Белоградчишкият свещеник Поликарп освети новата облага на Националната работа за защита /НСО/ от 3 чисто нови бронирани мерцедеси.

Всеки един от тях коства по един милион лв. без Данък добавена стойност. Бронираните машини ще се изполват от президента, премиера, ръководителя на Народното събрание и задгранични посетители.

" С къса гала НСО одобри в състава си три нови бронирани леки коли от висок клас. Придобитите от НСО коли, както и всички други оперативни активи на службата, не са предопределени за съответно охранявано лице, а ще се експлоатират по целенасоченост ", показват от службата в публично известие, озаглавено " Националната работа за защита одобри нова материална част ", се споделя в формалното известие от НСО.

" С новата материална част преди всичко ще бъдат посрещнати неотложните потребности на държавната охранителна работа за реализиране на законовите функционалности на НСО по обезпечаване на задгранични публични лица на посещаване у нас, както и на лицата по член 20, алинея 1 от Закона за националната работа за защита ", се споделя още в известието на службата. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР