Белият дом определи коментарите на бившия президент на САЩ Доналд

...
Белият дом определи коментарите на бившия президент на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Коментари на Тръмп за Русия и НАТО скандализираха Белия дом: Ужасяващи и ненормални

Белият дом дефинира мненията на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за това, че няма да отбрани съдружниците от НАТО от евентуална съветска инвазия, като " ужасяващи и ненормални ", заяви Си Ен Ен.

Тръмп съобщи, че би " насърчил " Русия да нападна членове на НАТО, които не са изпълнили финансовите си отговорности, което е най-крайното му изявление против военния съюз, към който той от дълго време се отнася скептично.

На политически протест в Южна Каролина, разказвайки за неуточнена лидерска среща на НАТО, Тръмп разказа диалог с сътрудник държавен глава.

" Един от президентите на огромна страна стана и ме попита: " Е, господине, в случай че не платим и бъдем нападнати от Русия, ще ни отбраните ли? ". Аз отговорих: " Вие не сте платили, просрочили ли сте отговорностите си? Не, не бих те защитил. Всъщност бих ги насърчил да вършат каквото си желаят. Трябва да си плащате сметките. "

На митинга Тръмп се закани и на Ники Хейли, някогашния дипломат в Организация на обединените нации, която също се стреми към номинацията на Републиканската партия, въпреки че нейната кандидатура съвсем несъмнено е обречена, защото изостава съществено от някогашния си началник в конкуренцията.

Републиканецът, който се надява на завръщане в Белия дом, приветства неуспеха на законодателството, ориентирано против мигрантската рецесия на границата сред Съединени американски щати и Мексико, и в същото време се закани, че в случай че бъде избран отново, ще организира огромна " интервенция по депортиране " още в първия ден от мандата си. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР