Белият дом обсъжда намаляване на данъци или обрат в политиката

...
Белият дом обсъжда намаляване на данъци или обрат в политиката
Коментари Харесай

Белият дом обмисля намаляване на данъци заради заплаха от рецесия

Белият дом разисква понижаване на налози или поврат в политиката на увеличение на митата върху вноса на артикули от Китай, с цел да избегнат Съединени американски щати криза, макар изказванията на президента Доналд Тръмп, че стопанската система стои на здрави основи, съобщи Агенция Франс Прес, базирайки се на US медии.

„ Вашингтон пост “ заяви, че висши представители в администрацията разискват няколко хода за стимулиране на стопанската система, в това число краткотрайно понижаване на подоходния налог на служащите.

Обсъждат се и промени в политиката, с която бяха увеличени митата за импорт на китайски артикули, показва „ Ню Йорк таймс “, представен от БНР.

Дискусиите били на ранен стадий и към момента не била конкретизирана концепция, която Тръмп да предложи за утвърждение на Конгреса, означават изданията.

Белият дом оспори изказванието на „ Вашингтон пост “, като разгласи, че „ намаляването на налога върху заплатите не нещо, което се разисква сега “.

Тръмп съобщи в неделя, че не счита, че Съединени американски щати са пред криза. Данни от проучване на настройките измежду топ икономисти, оповестени през вчерашния ден обаче сочат таман противоположното.

Президентът на Съединени американски щати през вчерашния ден прикани Управлението за федерален запас (УФР) да понижи главните лихви с минимум едни процентен пункт „ за относително къс интервал “, като означи, че такава стъпка ще усъвършенства още повече американската стопанска система, а също по този начин „ ужасно и бързо “ ще поддържа международната стопанска система.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР