Белият дом каза, че Филаделфия ще получи 22,4 милиона долара,

...
Белият дом каза, че Филаделфия ще получи 22,4 милиона долара,
Коментари Харесай

Байдън се отправя към Филаделфия за пожарникари и набиране на средства

Белият дом сподели, че Филаделфия ще получи 22,4 милиона $, с цел да заплати заплатите и компенсациите на 72-ма пожарникари за три години. Парите идват от програмата за обезпечаване на личен състав за съответна реакция при пожар и изключителни обстановки (SAFER), която се управлява от Федералната организация за ръководство на изключителни обстановки и е предоставена посредством бюджета за предходната година.

Планирано е също да участват на събитието в понеделник губернаторът на Пенсилвания Джош Шапиро, кметът на Филаделфия Джим Кени и админът на пожарната на Съединени американски щати Лори Мур-Мерел.

Очаква се Ед Кели, президент на Международната асоциация на пожарникарите, и Майк Бреснан, президент на Международната асоциация на пожарникарите Local 22, също да бъдат там.

Байдън също има политически аргументи да бъде във Филаделфия. Той би трябвало да организира акция за набиране на средства в града.

Президентът демократ ускорява набирането на средства, до момента в който се приготвя за евентуален реванш с някогашния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР