Белите дробове са един от най-важните органи в човека. Д-р

...
Белите дробове са един от най-важните органи в човека. Д-р
Коментари Харесай

Чудесната рецепта на Д-р Неделя Щонова. Вода, мед и лимони правят щит на белите дробове

Белите дробове са един от най-важните органи в индивида. Д-р Неделя Щонова е освен измежду най-известните ни лекари, само че оказва помощ сърдечно на хората и посредством тв ефира.
Нашумялата около „ Преди обед “ чаровна докторка постоянно споделя опита си с естествената медицина, доверявайки редица целебни предписания за разнообразни болести. Една от тях е тази за филтриране на белите дробове.

Напоследък тематиките за мръсния въздух, който дишат милиони българи в огромните градове, превзеха обществото, изключително поради суматохата към ковид и другите сезонни болести, които ни дебнат на всички места. Уредите за следене на замърсяването на въздуха и равнището на фините прахови частици, изключително през зимните месеци, регистрират в пъти превишение на допустимите правила. Как да се опазим?

Д-р Щонова споделя, че с рецептата, за която ни трябват единствено три съставния елемент – вода, мед и банани, можем да държим надалеч от себе си подлите вируси, както и белодробните затруднения като бронхита. Освен това по този метод се отстранява кашлицата, а болките в гърлото изчезват. Първото, което би трябвало да създадем, е да сложим на огъня 400 мл вода, която да заври. След като доближи нужната температура, водата се смъква от котлона и в нея се пускат два приблизително узрели банана.
Те се разпознават по това, че имат черни точици по кората. Бананите трябва да бъдат авансово нарязани на късчета. От високата температура на водата те стартират да се топят. За да спомогнем този развой, е добре да бъркаме и ръчно.
Накрая към тях се сипват 2 супени лъжици мед. Пак се бърка интензивно, с цел да се реализира хомогенна примес.

Полученото естествено лекарство се употребява топло, само че не и горещо. То се приема цялото едновременно. Трябва да се взема преди първото хранене за деня.
Тази рецепта е тествана от доктор Неделя Щонова. За нея тя споделя, че спомага премахването на храчките от белите дробове, кара непотребната слуз да бъде изхвърлена, облекчава и самото гърло, като стопира болките и кашлицата.

Разбира се, естественият лек може да бъде употребен и без някакви забележими проблеми с белите дробове, а просто за профилактично филтриране. Това важи изключително мощно за пушачите. Също по този начин сместа може да се приема освен от хора с бронхит, само че и от тези, които страдат от астма. Няма някакво ограничаване във времетраенето на лекуването. Обикновено то продължава до цялостното облекчение на пациента.

Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР