Бели пари за Черния петък. Това са най-популярните оферти на

...
Бели пари за Черния петък. Това са най-популярните оферти на
Коментари Харесай

Фирмите за бързи кредити атакуват масирано потребителите за Черния петък

Бели пари за Черния петък. Това са най-популярните предложения на компаниите за бързи заеми сега. Много от фирмите дават финанси на четири вноски без рента за последния уикенд на ноември. Консултанти предизвестяват, че промоциите важат при избрани условия и в случай че заемът се просрочи, лихвите излизат солено.

Масово компаниите оферират средства без оскъпяване и с погасяване на няколко равни вноски съгласно опциите на клиента. Дава се право на 2, 4 или 6 заплащания. Условие е това да е първият изтеглен заем към кредитора.

Консултанти обясниха, че по този метод се притеглят нови клиенти, а предложенията особено за Черния петък са резултат от огромната конкуренция на тези сдружения. Обикновено безлихвено се дават до 600 лева За по-големи суми има закрепени лихви.

Могат да се пернат до 5000 лева с еднократно кандидатстване и без такса за утвърждение. Някои компании вършат и дарове. Сред офертите е да вземете от 100 до 600 лева с 0% рента и да получите 20 лева в допълнение. Всички сдружения популяризират кандидатстването онлайн.

Някои банки вършат седмични промоции във връзка Черния петък, и то дни преди него. „ Идеята е хората да вземат парите и когато разгласят огромните понижения, да разполага с кеш “, описаха специалисти. Сред предложенията е взимането на 500 лева до 75 000 лева с 5,55% плаващ лихвен % и без такса за разглеждане, като офертата важи до 17 ноември.

Експерти предизвестиха за вероятни клопки при кандидатстването за безлихвен заем. „ Идеята е да изтеглиш 600 лева и най-после да върнеш 600 лева, само че вноските би трябвало да се погасят в избран период “, обясниха консултанти. И подчертаха, че в противоположен случай рента има и тя излиза солено.

Става дума за наказателна такса, която потребителят дължи, в случай че не съблюдава изискванията на заема. В това няма нищо извънредно, значимо е клиентът да прочете деликатно всички условия, допълниха консултанти от компания за бързи заеми.

 

 

 

Кредиторите оферират онлайн кандидатстване без такса за утвърждение.

 Кредиторите оферират онлайн кандидатстване без такса за утвърждение.

Pixabay

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР