Белгийските власти възнамеряват да поискат обяснения от Киев във връзка

...
Белгийските власти възнамеряват да поискат обяснения от Киев във връзка
Коментари Харесай

Проруските партизани се бият с белгийски автомати

Белгийските управляващи имат намерение да изискат пояснения от Киев по отношение на потреблението на оръжия белгийско произвеждане от " антипутинските милиции " в Белгородска област, оповестява вестник Le Soir.

Според вестника това се потвърждава от фотоси, а съгласно Washington Post тази информация е доказана и от специфичните служби на Съединени американски щати.

Твърди се, че това са създадени в Белгия автомати FN SCAR , употребявани от членове на легион " Свобода на Русия " и Руския доброволчески корпус - две антипутински милиции, в чиито редици има неонацисти, написа Le Soir.

Министърът на защитата Людивин Дедондер и нейният сътрудник по външните работи Хаджа Лахбиб ще се свържат незабавно с украинските управляващи, с цел да изискат уточнения. Искането за уточнения е доказано от благонадежден източник, оповестява вестникът.

" Тези доставки са предопределени за ВСУ, с цел да отбрани територията и популацията си от съветска инвазия. Това е категорично посочено в документите, съпътстващи всяка доставка (...)

Следователно тези оръжия не са позволени за потребление от обособени групи с вътрешноруски дневен ред ", цитира белгийският LeSoir своя източник.
 Москва заяви за три набези в Белгород Обновена
Москва заяви за три набези в Белгород

Отново е обстрелван град Шебекино, дрон рани хора в регионалния център - Белгород

FN ЅСАR e въвeдeнa в eĸcплoaтaция в Бeлгия и Πopтyгaлия и дpyги apмии нa дъpжaви oт Ceвepнoaтлaнтичecĸия aлиaнc.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР