Белгийски митничари са заловили на 30 декември близо 7 тона

...
Белгийски митничари са заловили на 30 декември близо 7 тона
Коментари Харесай

Белгийски митничари заловиха рекордните 7 тона кокаин

Белгийски митничари са заловили на 30 декември близо 7 тона кокаин, прикрит в резервоар с банани на пристанището в град Антверпен, заяви Франс прес.

Агенцията отбелязва, че това е една от най-големите колета, арестувани в Европа предходната година.

Заловеното количество се равнява на една четвърт от годишния размер, арестуван на това място през последните две години, уточни в малко официално съобщение холандската полиция. Тя посочи, че опиатът евентуална е бил предопределен за холандския пазар.

Задържането на пратката е резултат от съгласувана интервенция на белгийските и холандските митнически служби, сподели за Агенция Франс Прес говорителка на белгийските митници.

Стойността на откритата дрога не се показва.

В началото на декември испанските управляващи оцениха на към 210 милиона евро хванатите в пристанището на Алхесирас, в южната самостоятелна област Андалусия, близо 6 тона кокаин, открити в пратка банани от Меделин, Колумбия.

В пристанището на Антверпен през 2016 година са били арестувани общо близо 30 тона кокаин, а през 2017 година - към 38 тона, в това число рекордното количество от 30 декември, означи говорителката на белгийската митническа работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР