Бележка в София стана повод за спор в мрежата. Съобщение,

...
Бележка в София стана повод за спор в мрежата. Съобщение,
Коментари Харесай

Забраниха паркирането на улици в София, жена изригна

Бележка в София стана мотив за спор в мрежата. Съобщение, сложено на дирек, уведомява, че паркирането на находящите улици се не разрешава. Причината – снимане на филм. Живуща на един от адресите се разгневи. Тя счита за непочтено, да няма право да паркира колата си на място, за което заплаща годишен абонамент.

„ Тази записка се е появила тази заран, 25 ноември. Това е регион, в който на 4-5 кооперации се падат до 6 паркоместа. За тези места се заплаща годишен абонамент за синя зона. Ама хората кучета ги яли… нали филм ще се снима!, “ написа тя.

Голяма част от коментиращите сметнаха, че българите са станали доста нетолеранти.

„ Плащате си за паркиране в несъмнено каре, а не за избрани места. За 2 дни, че ще спрете на прилежащата директна няма нищо да ви стане. Аман от мрънкачи дето всичко им пречи, написа мъж.

„ Е единствено 2 дни са, не е ужасно. При нас е няколко месеца поради ремонта на Шишман, “ разяснява жена.

„ Ако ме обезщетят съм склонен, другояче това листче няма никаква правна стойност, “ застъпи се мъж.

„ След като някой дава платена услуга, различен си я заплаща, обикновено е да се нервира, когато не я получава. Ако ви спре теливизията или нета ще се пидразните ли. За мен по-големият проблем е, че някой е взел пари да допусне продукцията да снима, без да се интересува за хората, които заплащат и въпреки всичко имат някакви права, “ написа още авторката на поста.

„ Българинът постоянно е недеволен. От всичко и всички! Компромиси не може да прави за нищо! Ами тези, които са сложили това, са взели позволение от КАТ, Кметството, Общината и още най-малко десетина институции, с цел да снимат този филм. За да може българинът да гледа филми.Но отново недоволни! Ако след време обаче този филм вземе Оскар или там някъква премия ще се побъркате да качвате изявления и фотоси, че е снимано на вашият паркинг, “ разяснява различен.

Вие по какъв начин мислите?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР