Бележка със заплахи „Пипни колата и ще ти строша ръчичките“

...
Бележка със заплахи „Пипни колата и ще ти строша ръчичките“
Коментари Харесай

Столичен треньор по карате сее закани: Пипни колата и ще ти строша ръчичките СНИМКИ

Бележка със закани „ Пипни колата и ще ти строша ръчичките “ стана шлагер в нета и стотици хора разясниха арогантността и агресивността на извършител на разпоредбите за паркиране. Неин създател е треньорът по карате Николай Ц., който оставил записка със закани към минувачи и поданици на блока пред който той спирал в нарушаване на закона, като пречи и на пешеходците и изключително на майките с колички, написа в..

До ескалацията на напрежението се стигнало след посягане върху колата му, за което той упреква жена която се възмущава от нарушаването му със фотография в групата „ Заедно за Манастирски ливади-запад “.

„ На Казбек е по този начин. Возилото е на каратиста от отсрещния клуб, който всеки ден паркира пред блока. Някой му беше вдигнал задната чистачка, тъй като нямаше по какъв начин да се минава зад тъпата му кола, тъй че да си влезеш във входа. На идващия ден отново си беше паркирал там, само че този път си поставил бележчица.

„ Къде мога да се обадя, с цел да минат същите хорица от общината, които преди време ни глобиха с по 50 лева.за паркиране пред гаражите, което е по едно и също време и пространството, отредено за тротоар? “ Това написа Деница А.

В отговор каратистът с оплаква, че историята не е тъкмо такава и чистачката е счупена, а не вдигната. Той атакува и авторката на поста с думите „...вместо да се чудите с каква дивотия да се занимавате, разхождайки кучетата си,които серат навсякъде, правете деца, които ние да възпитаваме.

И апелирам, отбийте се в клуба да платите счупената чистачка “.

Изключително учтив той приключва с „ Приятна вечер на всички! “.

Сред мненията се набиват на очи и прагматични думи за проблемите с паркирането в региона, който няма да се решат без общината да си свърши работата: Във вашия регион прекосяването и паркирането е потресаващо. Кръстовището на Казбек с Родопски извор е постоянно с погрешно паркирани коли от всички страни. Видимостта е ненормално ниска и е единствената причина да не дръзвам да пущам децата си сами в региона! Не видях на никое място коментар за паркирани коли там, а и не съм си разрешил да троша коли, единствено тъй като немога да пресека от другата страна. Това е обвързване на общината.... Истината е благи съседи, че целия квартал е нерегулиран! Сегашната администрация нека да се стегне и да направи нещо по въпроса, тъй като всички до момента си бяха заврели главата там дето слънце не огрява... “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР