Беларуският президент Александър Лукашеко пристигна на визита в Москва. Това

...
Беларуският президент Александър Лукашеко пристигна на визита в Москва. Това
Коментари Харесай

Лукашенко при Путин за 9 май

Беларуският президент Александър Лукашеко дойде на аудиенция в Москва. Това заяви през днешния ден каналът в Телеграм „ Пулът на първия “, непосредствен до пресслужбата на беларуския водач, съобщи ТАСС.

„ Президентът на Беларус е на работна аудиенция в Москва “, се показва в известието.

В него се отбелязва също, че Лукашенко незабавно след идването си е провел къс диалог с посланика на Беларус в Русия, Дмитрий Крутой, както и с държавния секретар на съюзната страна Русия – Беларус Дмитрий Мезенцев.

Лукашенко ще вземе присъединяване в тържествата по случай на Деня на успеха в Москва.

По-рано беше обявено, че на парада за Деня на успеха на Червения площад ще участват също водачите на Армения, Киргизстан, Казахстан, Таджикистан и Узбекистан.

Същевременно Русия вкара съществени ограничения за сигурност преди утрешните годишни празнувания, отдадени на разгрома на нацистка Германия през Втората международна война.

Става дума за ограничение потреблението на дронове, джетове и услуги за шерване на коли в най-големите съветски градове, отбелязва Асошиейтед прес

За първи път от години най-малко 21 съветски града анулираха военните паради на 9 май – главната част от честванията на Деня на успеха в Русия – оповестиха съветските медии.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР