Това е детска площадка зад блок 37 в благоевградския квартал

...
Това е детска площадка зад блок 37 в благоевградския квартал
Коментари Харесай

Грозна гледка в Благоевград! Детска площадка в кв. Еленово превърната в паметник на деградацията! Бунище! Майки пушат и хвърлят фасове, чаши от кафе, салфетки и какво ли още не...

Това е детска площадка зад блок 37 в благоевградския квартал " Еленово ". Площадката е нова, само че наподобява на бунище, направено от тези, които я употребяват. Направена за наслада на децата и отдих на майките им, площадката се е трансформирала е разплодник на микроби, поради купчините от фасове, салфетки, чаши от кафе и опаковки от закуски.

Празни кенове от бира и безалкохолни довършват грозната картина. Погледнато от страни мястото наподобява помийна яма, към която играят деца.

Площадката, която беше построена по времето на екскмета Атанас Камбитов известно време беше прелестно място за игра на малчуганите, до момента в който в нея не се " нанесоха " възрастните, които дебелашки започнаха да цапат, хвърлят и замърсяват безпощадно.

Въпросът е кой ще почисти мърльотията, трансформирала площадката в монумент на деградацията ни. Не се ли срамят живеещите наоколо от това, което виждат. И след това се зовем европейци, пък и самочувствие имаме. Самочувствие без грам просвета и съзнание. Отнасяме въпроса на вниманието на общината. Все отново сме регионален център и сходни гледки са срам!
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР