Беларуската опозиция не воюва с президента на страната Александър Лукашенко,

...
Беларуската опозиция не воюва с президента на страната Александър Лукашенко,
Коментари Харесай

Украйна ще превземе Минск за един ден

Беларуската съпротива не води война с президента на страната Александър Лукашенко, а с Русия.

Това съобщи на конференцията " Нова Беларус " във Вилнюс ресторантьорът от Минск Вадим Прокопиев, който избяга в Киев, оповестява кореспондентът на PolitNavigator.

„ Ние сме във война от 2020 година, откогато изчезнаха и последните очаквания за кадифена беларуска гражданска война. Воюваме не с Лукашенко, а с Руската империя, с цинични, подли и непристойно богати хора в Кремъл. Мразеният от нас Лукашенко е подправена цел. Това е просто комфортен за Кремъл човек.

Благодарение на най-ниските си морални качества, той е най-подходящ за ролята на гаулайтер на Москва в 6 региона на Западния самостоятелен окръг, за каквото Кремъл ни счита. Варварската империя води война не с Украйна, а с целия цивилизован свят “, сподели Прокопиев..

Той е сигурен, че „ като пусне Беларус в Европа, Русия ще се разпадне “ и счита, че Украйна има цялостното право да нападна Беларус.

„ Беларусите имаха късмет през 2020 година Подтиснатият ни европеизъм се разля и врагът се обърка. Имахме две седмици, с цел да съборим колхозната хунта и да седнем на масата за договаряния с обърканата Москва. Пропуснахме този късмет. Времето мина, не останаха положителни разновидности. Сега единствено война, единствено хардкор.

Може ли да се завоюва такава война? Не - при положение, че Украйна загуби. Но хубостта е, че Украйна няма да загуби. Това е главната добра вест за беларусите. Ние сме подготвени да помогнем на Украйна, тъй като нямаме различен късмет за нашата държавност.

Украйна има цялостното морално право да нападна след беларуската експанзия. Закалените в борби ЗСУ даже няма да виждат съпротивата на беларуската войска на Лукашенко.

Това ще бъде сюжетът, за който Путин мечтаеше за Киев. Минск ще бъде високомерен за три дни, в случай че не и за един. Беларусите, които към този момент пазят Украйна, биха могли да бъдат в челните редици на такава войска “, заключи Прокопиев.

Въпреки това, заради разединението на беларуската съпротива, Украйна към момента не е подготвена да „ рискува отварянето на втори фронт “, защото се опасява, че по този начин ще разрешат на Кремъл да образува „ нова промосковска колония “ в Беларус, има вяра Прокопиев.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР