Бела Хадид и Марк Калман се разделиха след две години

...
Бела Хадид и Марк Калман се разделиха след две години
Коментари Харесай

Бела Хадид и Марк Калман казаха край нa връзката си

Бела Хадид и Марк Калман се разделиха след две години връзка, заяви Entertainment Tonight в сряда. Според източници, двойката се е разделила напролет, откакто всеки " потегля по своя път ".

" Те бяха доста влюбени, само че по този начин се разви връзката в последна сметка и те взеха решение да сложат завършек на нещата ", сподели вътрешен човек. " Бела е доста благ човек, само че се бори с натиска на славата. Тя  пробва да се грижи за себе си след раздялата им. "

За Хадид и Калман, който е арт шеф, се заприказва за първи път още през 2020 година Те резервираха нещата много поверителни, само че обществено потвърдиха връзката си през юли 2021 година Също по този начин се говореше предишното лято, че се чака Калман да предложи брак на 26-годишния модел през есента.

" Марк възнамерява да предложи брак на Бела през есента ", сподели тогава източникът. " Те са говорили за годеж и женитба в Калифорния. "

 



Новината идва на фона на здравословните проблеми на Хадид, които накараха модела да си вземе дълга отмора. Тя е диагностицирана с лаймска болест през 2012 година и откритo приказва за справяне с заболяването и поддържане на психологичното си здраве.

„ Знам какво е възприятието да не искаш да ставаш от леглото от болки в костите и безсилие, и дни наред да не искаш да общуваш или да си измежду хора, тъй като безпокойството и мозъчната мъгла просто не си заслужават “, сподели Хадид през 2016 година „ След години започваш да свикваш да живееш с заболяването, вместо да се излекуваш и да продължиш живота си. “

Освен това се разбра, че Хадид възнамерява да продължи отпуската си и получава всекидневно лекуване за лаймската болест. Имаше и неправилни известия, че Хадид е в рехабилитационен център, които, макар че беше трезва, се оказаха погрешни.

„ Бела беше в медицински отпуск през последните четири месеца и е на всекидневно лекуване “, сподели източник пред ET. " Преди девет месеца Бела реши, че желае да спре да пие, тъй че спря. Тя е трезва от девет месеца и в никакъв случай не е имала проблем с алкохола или опиатите. Бела не е на рехабилитация. "

 

 

 

Източник:

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР