Бежанският натиск в Харманли се увеличава и хората излизат на

...
Бежанският натиск в Харманли се увеличава и хората излизат на
Коментари Харесай

„Живеем в непрекъснат страх“: Жителите на Харманли излизат на протест срещу бежанците

Бежанският напън в Харманли се усилва и хората излизат на следващ митинг. За какво упорстват жителите на града?

„ Една от аргументите за следващия митинг, който ще се организира през днешния ден от 16 часа, е, че ние безусловно живеем в непрестанен боязън. През годините сме ставали очевидци на голям брой кървави произшествия с присъединяване на бежанци с неразбираем генезис “, изясни Иван Иванов от гражданския комитет, организиращ митингите.

36-годишният чужденец е влезнал в България със аероплан

В Харманли се намира най-големия бежански център. По последна информация, с която bTV разполага, там сега се намират 1400 души. Хората обаче се съмняват в тази цифра – съгласно тях даже работещите в центъра не са наясно, какъв брой души го населяват.

„ Преди две седмици станахме очевидци пред хранителния магазин на следващата кървава сцена. Няма упражнено принуждение към гражданин на Харманли, само че има непрекъснати полови подкани към нашите дами и дъщери. Това поражда боязън и ние безусловно ги затваряме в къщите си “, сподели още Иван Иванов.

Сириец е намушкал собствен съотечественик

Той акцентира, че градът е високомерен от бежанците и фамилиите не могат да посещават местата за отдих. Освен това бежанците изхвърляли боклуците си на всички места.

„ Нашите съществени претенции са реалистични и постижими. Центърът би трябвало да премине от отворен към затворен вид. Докато това се случи желаеме отбрана от страната, а точно центърът да стане от фамилен вид и в него да се одобряват единствено фамилии. Надяваме се също по този начин да се промени и вечерния час за бежанците “, разясни Даниел Грозев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР