Бебето Новият минисериал в осем епизод на Сиан Робинс-Грейс (Sex

...
Бебето Новият минисериал в осем епизод на Сиан Робинс-Грейс (Sex
Коментари Харесай

Домашно кино: Мишел де Суърт в "Бебето", Ребел Уилсън в Senior Year

" Бебето " Новият минисериал в осем епизод на Сиан Робинс-Грейс (Sex Education) е с сбитото заглавие " Бебето ". В тази копродукция на HBO и SKY Сиан си сътрудничи с Люси Геймър ( " Лъжи " ). Сериалът е самобитна комедия на ужасите, или по какъв начин вижда майчинството жена, която не желае да бъде майка. Мишел де Суърт пресъздава ролята на Наташа, която има дребен ресторант и се ядосва, че най-близките й приятелки внезапно виждат смисъла на живота си единствено в децата. Бягайки от тях и от досадната й тематика, тя възнамерява уикенд в самотна къща на брега, където ненадейно се оказва с бебе в ръце.
По HBO Маx, нов епизод всеки понеделник в стрийминг платформата Senior Year Комедийната актриса Ребел Уилсън, която впечатли почитателите си с намаляване с над 30 кг, играе основната роля в новата продукция на Netflix. Нейната героиня се разсънва от кома на 37 години, откакто е пропуснала двадесет години от живота си, тя не може да осъзнае, че не може да се върне в учебно заведение. Филмът демонстрира разликите сред младежите през днешния ден и учениците от 90-те, както и какъв брой доста се е трансформирал светът.
По Netflix, премиера на 13 май " Барбекю " Том Керидж е отличен със звезда " Мишлен " готвач, който обича да готви на скара и ще показа със феновете предписания за летни барбекю прекарвания. На 6 май е премиерата на първия сезон на неговия къс кулинарен сериал. Керидж дава обещание да изненада всички, без значение дали избират месото, риба или печени зеленчуци. В епизодите ще забележим: пиле, печено върху кенче бира, риба Джон Дори на скара, салата от карфиол на барбекю, както и постепенно изпечена медена торта.

По 24Kitchen, всеки петък нов епизод от 13 ч.
Реклама Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР