Бебе с остра лимфобластна левкемия се нуждае спешно от помощ.

...
Бебе с остра лимфобластна левкемия се нуждае спешно от помощ.
Коментари Харесай

Бебе с остра лимфобластна левкемия се нуждае спешно от помощ

Бебе с остра лимфобластна левкемия се нуждае незабавно от помощ. Тежката диагноза е сложена на дребната Мартина Петрова през месец ноември 2017 година, когато е единствено на 2 месеца.

След повдигане на висока температура е направена цялостна кръвна картина и от проучванията й се схваща, че левкоцитите са доста над нормата, оповестява Нова телевизия. От тогава до през днешния ден фамилията поставя нужните грижи за лекуването на Мартина.

За благополучие болестта сега е в ремисия, само че лекуването би трябвало да продължи минимум две години. Мартина се лекува в Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Царица Йоанна”.

Крехката възраст на Мартина я прави още по-рискова към болестта и всеки ден на съответно лекуване е от голяма важност и е животоспасяващ. Документите на Мартина се преглеждат в няколко лечебни заведения в разнообразни страни за продължение на лекуването.

По предварителни данни нужната сума е към 100 000-150 000 евро.

Утре Мартина отпътува за Турция за продължение на лекуването.Средствата, събрани досега, са задоволителни за първичното тръгване, само че не и за цялосното лекуване. Сумата е огромна и непостижима за фамилията й и по тази причина дребната Мартина има потребност от помощ.

Ако имате предпочитание и опция да помогнете, можете да го извършите, като дарите средства.

Повече за дарителската акция можете да разберете на Фейсбук страницата "Да помогнем на бебе МАРТИ ", както и на helpkarma.com. Дарителска сметка: IBAN: BG68FINV91501317133190 Tитуляр: Мартина Ангелова Петрова BIC: FINVBGSF
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР