Бебе от мистериозен мъж чака 40-годишната фолкпевица Ивена.Чалга дивата, изгряла

...
Бебе от мистериозен мъж чака 40-годишната фолкпевица Ивена.Чалга дивата, изгряла
Коментари Харесай

Бебе от мистериозен мъж чака 40-годишна фолкпевица

Бебе от тайнствен мъж чака 40-годишната фолкпевица Ивена.

Чалга дивата, изгряла през последното десетилетие, изненада всички с коремче в 9-ия месец. Очакването на дете е шокиращо, защото предходната година Ивена се върна към фолкхитовете след дълго неявяване и съобщи, че ще съживява кариерата си. Пусна и шлагера " 100 рози ", който беше упоритост за връщането на славните й години. Плановете евентуално са се трансформирали и от дива хищница на сцената тя ще се трансформира в тиха стопанка.

Името на таткото на бебето се пази в дълбока загадка, като даже най-близките й приятелки отхвърлят да разкрият по какъв начин се споделя. Това се случва по категорично гледище на Ивена, която желала да държи персоналния си живот надалеч от прожекторите. Поведението й не е изненадващо, защото тя постоянно е криела мъжете си. Подобна загадъчност имаше и преди 9 години, когато стана ясно, че фолкпевицата е вдигнала гръмък скандал на гаджето си по нощите и му изхвърлила облеклата на стълбището. Свидетели тогава се кълняха, че мачото напуснал жилището по долни гащи, а Ивена не стопира да крещи по него. Традиционно след раздели фолкаджийката се утешавала в компанията на най-близката си другарка - колежката й Джина Стоева.

" Да е богат, само че не доста и да е хубав, само че не блудкав. Плочките на корема и съвършеното лице не са наложителен фактор за разлика от възприятието за комизъм ", разказва мъжа на фантазиите си фолкпевицата, която по-рано тази година означи 40-ия си празник.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР