Бебе на 3 месеца се нуждае спешно от средства за

...
Бебе на 3 месеца се нуждае спешно от средства за
Коментари Харесай

3-месечно бебе се нуждае спешно от средства за животоспасяваща трансплантация

Бебе на 3 месеца се нуждае незабавно от средства за животоспасяваща чернодробна трансплантация. Преди месец Анди е диагностициран с рядко вродено заболяване – атрезия на жлъчните пътища или билиарна атрезия. Без лекарска интервенция децата с тази диагноза нормално живеят до година или две.

При Анди още преди месец е открита цироза, което прави положението му извънредно сериозно. През последната седмица заболяването се е развила доста бързо и лекарите му дават към месец живот.

Родителите на бебето са се свързали с болница в Германия, откъдето са декларирали, че имат подготвеност да извършат чернодробната трансплантация. Бащата и майката могат да бъдат донори.

За трансплантацията са нужни близо 165 000 евро. Тази сума обаче е непостижима за фамилията. Майката Христиана Илиева се обръща с апел за помощ, защото лекарите дават доста огромен късмет за живот на дребния Анди след интервенцията - повече от 90%.

Всеки, който има предпочитание и опция да помогне за животоспасяващата трансплантация, може да подари средства ТУК: helpkarma.com
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР