бе дългоочаквано събитие - по-дългоочаквано от обикновено, тъй като се

...
бе дългоочаквано събитие - по-дългоочаквано от обикновено, тъй като се
Коментари Харесай

Сагата "Кока-Кола" и как "маниакът CR7" засенчи Евро 2020

бе дълго чакано събитие - по-дългоочаквано от нормално, защото се организира с една година забавяне поради пандемията от ковид. В последна сметка първенец стана Италия след триумф над Англия във финала, а феновете станаха очевидци на доста прочувствени моменти.
Как обаче деяние, което нямаше нищо общо с чисти футболните аспекти от играта, набра голяма известност и значително засенчи надалеч по-важните (и най-много футболни) неща на надпреварата? Отговорът е елементарен. То просто бе дело на .
Роналдо против " Кока-Кола " и загуби за милиарди
Португалската мегазвезда си разреши нещо, което до този миг не бе виждано на толкоз огромен конгрес. Той се набърка в работата на уредниците и нанесе голям удар по един от най-големите сътрудници на УЕФА и в тази ситуация Евро 2020 - колосът " Кока-Кола ".
На всички конференции пред състезателите и треньорите имаше няколко продукта на спонсорите. Когато пристигна ред на Кристиано да застане пред микрофоните, той взе бутилките на " Кока-Кола " и ги махна от покритието на телевизионните камери, както и надлежно от очите на феновете.

Това му деяние коства спад в акциите на колоса и загуби от 4 милиарда. А то бе подбудено от вманиачеността му на тематика здравословен живот и режим. Той прикани всички хора да пият вода, а не тези артикули. Още в предишното пък Роналдо бе споделял, че наглежда деликатно какво пие най-големият му наследник и се нервира, когато това е газирано.
Ефектът " Роналдо " върху Погба и компания
В последна сметка действието на Кристиано породи голяма вълна от мнения. Някои футболисти откриха истински способи да осмеят или поддържат 36-годишния състезател, до момента в който други " развиха " концепцията му. Пол Погба от Франция да вземем за пример стори същото (но по религиозни причини), само че с бутилки на " Хайнекен ", макар че те бяха безалкохолни.
Случилото се с Кристиано бе тематика номер 1 на диалог дни, откакто се реализира. В последна сметка несъмнено остава алегоричен миг за Европейското състезание по футбол.
Забавен миг от .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР