Базираната в САЩ платформа за настаняване Еърбиенби (Airbnb) съобщи днес,

...
Базираната в САЩ платформа за настаняване Еърбиенби (Airbnb) съобщи днес,
Коментари Харесай

Airbnb планира да използва изкуствен интелект

Базираната в Съединени американски щати платформа за настаняване " Еърбиенби " (Airbnb) заяви през днешния ден, че възнамерява да се разрасне в Швейцария, Нидерландия и Белгия, съобщи ДПА.

Представяйки проектите си, " Еърбиенби " се аргументира категорично с неотдавнашните си триумфи в Германия, въпреки и да счита, че това е единствено началото там.

" Еърбиенби " разчита също по този начин на изкуствения разсъдък, с цел да усъвършенства опита на потребителите в приложенията, съобщи съоснователят и основен изпълнителен шеф на платформата Брайън Чески.

Европа затъна в имотна и жилищна рецесия

Приходите на " Еърбиенби " са нарастнали със 17 на 100 на годишна основа до 2,2 милиарда $ през последното тримесечие. Над 7,7 милиона жилището и къщи са били препоръчани за нощувки на платформата в края на годината - с 18 на 100 повече от миналата година. Азиатско-тихоокеанският район и Латинска Америка са отчели максимален напредък.


Междувременно на всеки отседнал в хотел екскурзиант се падат девет клиенти на " Еърбиенби ", сподели Чески в конферентна връзка с анализатори. Все още обаче има поле за напредък, съгласно него.

" Еърбиенби " е записал загуба от 349 милиона $ през последното тримесечие след облага от 319 милиона $ година по-рано. Като причина за това компанията цитира еднократна данъчна такса от към 1 милиард $. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР