Байерн (Мюнхен) загуби шокиращо с 1:2 в гостуването си на

...
Байерн (Мюнхен) загуби шокиращо с 1:2 в гостуването си на
Коментари Харесай

Срам за Байерн!

Байерн (Мюнхен) загуби шокиращо с 1:2 в гостуването си на третодивизионния Саарбрюкен в мач от 1/16-финалите на Купата на Германия и отпадна от шампионата в напълно ранна фаза.

Томас Мюлер откри резултата за баварците (16`), само че Патрик Зонтхаймер изравни в продължението на първото полувреме (45+2`). В последните секунди на мача Марсел Гаус шокира баварците с второ попадение (90+6`), с което изхвърли първенците от шампионата.

Освен срамното отпадане, в Байерн ще би трябвало да треперят и за положението на Матайс де Лихт, който се контузи и напусна наложително още през първото полувреме. С изненадващото проваляне бе прекратена и серията от 13 следващи мача на Байерн без загуба.

Въпреки че Саарбрюкен не се показва изключително безапелационно в Трета лига и тимът е едвам на 15-о място, през днешния ден отборът сервира огромната сензация в шампионата за Купата на Германия. Байерн пък за пръв път от 23 години отпада от тим, който не е част от Първа или Втора Бундеслига.

В предходния кръг от шампионата Саарбрюкен отстрани различен по-горестоящ тим - втородивизионния Карслруе, откакто го победиха също с 2:1. Баварците пък се бяха справили с аматьорския Пройсен (Мюнстер) и завоюваха с 4:0 като посетител.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР