Байерн (Мюнхен) триумфира със Суперкупата на Германия. Шампионите на Бундеслигата

...
Байерн (Мюнхен) триумфира със Суперкупата на Германия. Шампионите на Бундеслигата
Коментари Харесай

Байерн триумфира със Суперкупата на Германия в памет на Герд Мюлер

Байерн (Мюнхен) победи със Суперкупата на Германия. Шампионите на Бундеслигата победиха носителя на Купата - Борусия (Дортмунд) с 3:1 на " Сигнал Идуна Парк ".

Първата купа за сезона за Байерн идва единствено дни след гибелта на клубната легендата Герд Мюлер. Преди началото на мача играчите излязоха с фланелки отдадени на някогашния голмайстор, а преди първия съдийски сигнал имаше минута безмълвие.

Toва е първи трофей за новия треньор на Байерн Юлиан Нагелсман, който сигурно би трябвало да благодари на невероятния нападател Робърт Левандовски, който реши дуела с два гола и една асистенция.
 Сериозни неналичия в
Сериозни неналичия в " Дер Класикер " довечера

Байерн и Борусия (Дортмунд) ще спорят за Суперкупата на Германия

Срещата стартира с напън на баварците. Те съумяха да открият в 41-ата минута, когато Серж Гнабри центрира към Роберт Левандовски и нападателят от близко с глава направи 0:1.

В 50-ата минута, суперзвездата на Байерн подаде по конец на Томас Мюлер, който на празна врата удвои. В 64-ата минута Белингам откри Марко Ройс и от границата на наказателното поле изстреля топката в мрежата, пращайки я в горния ляв ъгъл, намалявайки за 1:2.

В 74-ата минута, неточност на отбраната подари късмет на дебнещия Роберт Левандовски, който от близко оформи крайния резултат.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР