Байерн (Мюнхен) се изкачи на първо място в Бундеслигата, след

...
Байерн (Мюнхен) се изкачи на първо място в Бундеслигата, след
Коментари Харесай

"Байерн" излезе начело в Германия след първа победа от три мача

" Байерн " (Мюнхен) се изкачи преди всичко в Бундеслигата, откакто завоюва дуела си от 9-ия кръг в шампионата. Баварците се постановиха вкъщи над " Унион " (Берлин) с 2:1. Това беше първа победа от три мача насам за отбора на Нико Ковач.

Точни за триумфа на първенците бяха Бенжамен Павар през първата част и Роберт Левандовски след почивката. Полякът се разписа в девети следващ мач и към този момент има 215 гола в Бундеслигата. Той записа връх със серията си от попадения.

" Унион " можеше да си тръгне с нещо от Мюнхен, откакто Себастиан Андерсон пропусна дузпа в 58-ата минута. Тимът от столицата въпреки всичко стигна до гол, точно с удар от 11-те метра, дело на Себастиан Полтер в 86-ата минута.

Другият кандидат за купата " Борусия " (Дортмунд) позволи неверна стъпка, като приключи 0:0 в дербито с " Шалке ". За 11-и път двата огромни противника приключиха без голове в историята на този конфликт.

В класирането " Байерн " е отпред с 18 точки, пред " Фрайбург " със 17 и " Борусия " с 16. В неделя таблицата може да промени своя тип, откакто " Борусия " (Мьонхенгладбах) и " Волфсбург ", коит имат по 16 точки, занапред ще играят.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР