Байерн Мюнхен постига първа победа по време на азиатското си

...
Байерн Мюнхен постига първа победа по време на азиатското си
Коментари Харесай

Байерн победи японци с 1:0 в контрола

Байерн Мюнхен реализира първа победа по време на азиатското си турне, откакто надви с 1:0 над японския Кавазаки Фронтале в контрола в Токио. Единствения гол на Националния олимпийски стадион вкара   Йосип Станишич   в 57-ата минута.
И двата тима изиграха добър спаринг, в който обаче доминираха пропуските и пред двете порти. Както през първата, по този начин и през втората част двата състава заложиха на атакуващ футбол, само че падна единствено едно попадение. Герчанците удариха и по една греда през двете полувремена. Съвсем скпокойно с хеттрици можеше да се отчетат младите Митас Тел и Арион Ибрахимович, които обаче по този начин и не съумяха да уцелят вратата на противника.
Преди тази среща баварците изиграха една другарска среща в Япония, като преди три дни отстъпиха с 1:2 от британския и европейски първенец Манчестър Сити. След триумфа над Кавазаки за възпитаниците на Томас Тухел предстоят още два спаринга – против Ливърпул на 02.08, сряда, и против Монако на 07.08, понеделник.

Извън състава за днешния мач за Байерн остана Садио Мане, който води договаряния за трансфер в саудитския Ал Насър, а вратарят Свен Улрайх отсъстваше заради проблеми с бедрото. Това пък бе първи мач за новото попълнение на германците Ким-мин Джае.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР