Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд непрекъснато сондират по-ниските нива на

...
Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд непрекъснато сондират по-ниските нива на
Коментари Харесай

Дерби между Байерн Мюнхен и Дортмунд за млад талант

Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд непрестанно сондират по-ниските равнища на немския футбол за перспективни млади гении, които да привлекат за малко пари и да трансфорат в съществени футболисти в мъжките си сформира.

Поредният подобен футболист е Джан Узун от Нюрнберг, към който интерес има както от страна на баварците, по този начин и на вестфалците.

Роденият в Регенсбург футболист от турски генезис е единствено на 18 години, само че към този момент е одобрен състезател при 9-кратните първенци на Германия, които към този момент много години са част от второто равнище на футбола в страната.

От началото на сезона Узун, който играе като централен нападател, има 9 гола и 3 асистенции в 17 мача във всички шампионати.

Според медиите в Германия, Борусия Дортмунд е с едни гърди напред за подписа на нападателя, чийто контракт с Нюрнберг е до лятото на 2027 година

Очаква се Нюрнберг да желае за него не по-малко от 10 милиона евро на фона на капацитета, който има турчинът и на това, че към този момент е главен играч в тима на Кристиан Фиел.  
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР