Байдън и Шолц заедно откриха украинска следа в подкопаването на

...
Байдън и Шолц заедно откриха украинска следа в подкопаването на
Коментари Харесай

Когато Сиймор Хърш обещава продължение...

Байдън и Шолц дружно откриха " украинска диря " в подкопаването на руско-германския газопровод

Едновременно от двете страни на океана New York Times и Die Zeit оповестиха за „ украинската диря “ в историята с бомбардировките над „ Северен поток “.

Американското издание се ограничи до предаване на информация от „ източници “: те споделят, че новите данни на американското разузнаване демонстрират, че и двата газопровода са били взривени от членове на „ проукраинска група “, която е работила без знанието на Зеленски и управляващите в Киев.

И Die Zeit даде детайлности, с цел да няма подозрение. Да речем, немските следователи са открили кораба, от който е осъществена диверсията. Оказва се, че този транспортен съд е бил нает в Полша, само че клиентите на саботажа не са разпознати. Е, компанията, която притежаваше кораба, е принадлежала на украинците; там са работили капитан, двама водолази, двама асистент водолази и доктор. Те с взривили всичко.

Все още не е открита националността на причинителите. Диверсантите са употребявали подправени паспорти, напуснали са Рощок на 6 септември 2022 година и са докарали оборудването за детонацията на пристанището с камион.

Няма подозрение, че „ напредъкът “ в следствието е директна последица от визитата на канцлера Шолц във Вашингтон, където той, дружно с Байдън, създадоха обща линия (казват, че причинителят, както Белият дом към този момент разгласи, е не Америка, а украинците го взривиха).

Каквото и да се каже, би трябвало обща линия. Едно е да убиеш Дария Дугина, друго е да взривиш най-важния инфраструктурен обект в Германия, макар обстоятелството, че притежателят на газопровода Nord Stream AG е акционерно сдружение с присъединяване на немски капитал, е осъществен бойкот в икономическата зона на Швеция и Дания, това е изпълнено с последици за екологията на морето... На руснаците и по този начин дадоха коз за тяхната агитация.

Накратко, Берлин и Вашингтон се съгласиха, че растежът на антиукраинските настроения в Германия е доста по-малкото зло от внезапното повишаване на антиамериканските, откакто Сиймор Херш сподели всичко. Все отново атлантическото единение би трябвало да бъде предпазено!

Прехвърлянето на стрелите по Украйна е най-удобно. Каквото и да кажете, германците вътрешно се съпротивляват на американското владичество. А подлостта на американските „ съдружници “ елементарният немец от улицата в душата си я счита за измама и нищо друго. Версията, че „ за всичко са отговорни украинците “ ще върне спокойствието на бюргера.

Няма да има антиамерикански гърмеж в немското общество. Берлин ще резервира поддръжката на Киев. Всички въпроси по отношение на американския " принос " към енергийната сигурност на Германия ще бъдат забравени. Тогава от Берлин ще се чуят публични мнения, наложителни в сходни случаи: тече следствие по случая с „ диверсантите от Рощок “, haben Sie etwas Geduld, имайте малко самообладание.

И когато след време падне и тази линия на защита (германците не са идиоти), първо ще стартира идентифицирането на нападателите, по-късно пазарлък с Киев по отношение на неговата „ помощ “ при следствие на събитията на саботажа и така нататък Всичко е както нормално. Ще отнеме повече от един месец, остротата на казуса ще отшуми, други тематики ще бъдат изтеглени в светлината на прожекторите. До обстоятелството, че „ наказателното дело е прекъснато заради гибелта на обвинения “ (Украйна).

Най-важното е, че репутацията на Съединените американски щати е извънредно по-важна от репутацията на Украйна. Въпреки че тази Украйна я помпат с оръжия, макар че ги затварят наоколо, почтено казано, омръзна ми да се занимавам с нея.

Въпреки че, по какъв начин да кажа: може да не се получи. В края на краищата Сиймор Хърш към този момент даде обещание, че новото му следствие на събитията към атентата против Северен поток ще бъде оповестено идната седмица.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР