БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — В миговете преди Линда Фрики

...
БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — В миговете преди Линда Фрики
Коментари Харесай

Губернаторът казва, че крадците на коли „ще прекарат дълго време в затвора“, тъй като законодателите предлагат по-строги наказания

БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — В миговете преди Линда Фрики да бъде завлечена до гибелта си по време на съдбовна кражба на кола, 73-те -годишна е седяла в паркираното си транспортно средство в Ню Орлиънс, когато е била заобиколена от четирима младежи.

Тийнейджърите, които са били на възраст от 15 до 17 години по време на закононарушението през 2022 година, пипер - изпръска и удари Фрики. Докато те се отдалечаваха с автомобила си, Фрики, която беше оплетена в защитния колан, беше влачена в профил цялостен блок, преди ръката й да бъде отрязана и тя да бъде изместена - оставена да почине на улицата.

Законодателите показаха гибелта на Фрики като образец за обири на коли, убийства и малолетни извършители, които съгласно тях тероризират градовете в Луизиана.

В опит да овладеят насилствените закононарушения законодателите се върнаха в Капитолия за къса специфична законодателна сесия и прокарват набор от политики за неотстъпчивост против престъпността, основани от републиканците, подкрепени от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР