БАТ обяви пускането на първия си продукт за нагряване без

...
БАТ обяви пускането на първия си продукт за нагряване без
Коментари Харесай

БАТ представя на пазара най-модерната гама продукти без тютюн – veo™

БАТ разгласи стартирането на първия си артикул за нагряване без тютюн, показан под международен бранд veo™. Съвместим за потребление с устройството за нагряване glo, новаторският артикул предлага на пълнолетните консуматори опция на цигарите, която е без тютюн и без развой на горене. Най-новият артикул veo™ употребява като основа растението ройбос (Rooibos), като предлага на пълнолетните консуматори опция на пушенето без тютюн.  

Само за 10 години преминахме от предлагането на една новаторска категория артикули към построяването на мултикатегорийно новаторско портфолио. Някои от тези артикули са на основата на тютюн, други – не, само че всички те имат едно общо нещо: неналичието на горене “, разяснява доктор Джеймс Мърфи, шеф „ Научни проучвания “ на БАТ.

Разработвайки забележителни нововъведения, veo™ е последваща стъпка в нашето развиване и в постигането на главната ни тактика за създаване на A Better Tomorrow, предоставяйки на пълнолетните консуматори най-широката гама от артикули с понижен риск*. “

Стиковете на veo™ са направени от реконституирано листо на растението ройбос, при което по време на индустриалния развой се прибавят първокачествен никотин и аромати.

При нагряване ройбосът има тънък усет, като резултатът е артикул, който предлага преживяване без тютюн и без горене.

Най-новите новаторски артикули са налични в комерсиалната мрежа в страната и профилираните обекти на glo в огромните търговски центрове като: The Mall – София, Paradise Center – София, Serdika Center – София, Ring Mall – София, Galleria Burgas – Бургас, Mall Plovdiv – Пловдив, Grand Mall Varna – Варна.

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при цялостно прекосяване от пушене на цигари към негорими артикули. Тези артикули не са без риск. При използването им се доставя никотин, който води до пристрастяване.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР