Баскетболният шампион при жените Монтана направи вече няколко тренировки, но

...
Баскетболният шампион при жените Монтана направи вече няколко тренировки, но
Коментари Харесай

Монтана започва подготовка в пълен състав в понеделник

Баскетболният първенец при дамите Монтана направи към този момент няколко тренировки, само че от понеделник стартира подготовка в цялостен състав. Тогава към тима би трябвало да се причислят двете чужденки Тина Требец (29 г.) и Матея Тавич (27 г.). Словенката Требец, която преди няколко години игра в Нефтохимик (Бургас), е център и идва в зала „ Младост” от Монпелие (Франция). Матея Тавич (Сату Маре Румъния) е от Босна и Херцеговина и играе на поста гард-крило. Националката Радостина Димитрова също пропусна старта на лятната подготовка, само че и тя е чакана в понеделник.

Евгения Нацкина, Анна-Мария Коляндрова и Мария-Магдалена Коляндрова са другите нови попълнение в лятната селекция на Монтана. Нацкина идва от Локомотив (Стара Загора), а близначките са възпитанички на школата на столичния Септември, от където през есента на 2016 година минаха в датския Лемвик. Старши треньорът Стефан Михайлов взе в първия тим две девойки от ДЮШ Габриела Ангелова и Йоана Иванова, като първата се възвръща от интервенция и ще тренира самостоятелно.

От управлението на Монтана договарят с тимове от Сърбия (Цървена звезда или Кралево) и Румъния (Брешов или Крайова) за контроли, а в края на септември имат покана за присъединяване на шампионати в Турция и Гърция. Първата публична среща е на 2 октомври, когато в зала „ Младост” гостува хърватския Трешневка (Загреб) в мач от първия кръг от Адриатическата лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР