Баскетболният шампион Балкан (Ботевград) привлече 20-годишния Георги Герганов. Той ще

...
Баскетболният шампион Балкан (Ботевград) привлече 20-годишния Георги Герганов. Той ще
Коментари Харесай

БК Балкан привлече 20-годишния Георги Герганов от Ямбол

Баскетболният първенец Балкан (Ботевград) притегли 20-годишния Георги Герганов. Той ще носи екипа на ботевградчани в продължение на три сезона, оповестиха от клуба.

Георги Герганов е апетитен за един от най-перспективните млади играчи в България. Висок е 192 сантиметра, играе на позиция гард и е роден през 2003 година в Сливен.

През предишния сезон Герганов бе част от мъжкия отбор на Ямбол. Той взе участие в 27 срещи от Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ), в които записа приблизително 10 точки, 3.6 асистенции и 2.9 битки за 21 минути на терена. Георги Герганов бе и главен състезател в националния тим на България за младежи до 20 години през актуалното лято.

От Балкан оповестиха още, че абонаментните карти за мачовете на мъжкия тим за сезон 2023/2024 към този момент са подготвени за стартиране в продажба. С тях се обезпечава наличието на всички домашен срещи на тима - от НБЛ, за Купата на България, Суперкупата и в мачовете от шампионата за Купата на ФИБА Европа, както и за другарските срещи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР