Баскетболният отбор на Рилски спортист ще бъде изведен от новия

...
Баскетболният отбор на Рилски спортист ще бъде изведен от новия
Коментари Харесай

Рилецо с нов капитан и една въпросителна преди важния мач

Баскетболният тим на Рилски състезател ще бъде изведен от новия си капитан Чавдар Костов в първия значим тест за този сезон - полуфиналната среща против литовския Уулвс. Двубоят е част от програмата на квалификациите за влизане в групите на шампионата за Купата на ФИБА-Европа. Литовският отбор стигна до полуфиналния конфликт след победа над гръцкия Арис с 83:72 през вчерашния ден. 
 Рилски състезател стартира похода си към групите на ФИБА Къп Рилски състезател стартира похода си към групите на ФИБА Къп
Баскетболистите на Рилски състезател влизат в дуела против литовския си противник с една въпросителна в състава. Тя е обвързвана с новото попълнение Александър Янев, за който ще се реши дали да играе в последните минути преди началото на срещата. 

" Точно заради тази причина тимът ще има потребност от поддръжката на почитателите в " Арена Самоков ", които не един път са показвали, че могат да са до играчите във значимите мачове. Затова призоваваме всички фенове на баскетбола да дойдат в залата и да поддържат момчетата ", оповестиха от клуба. 

Срещата сред Рилски състезател и Уулвс е довечера от 20:00 часа в " Арена Самоков ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР