Баскетболният отбор на Левски започна подготовката за новия сезон, а

...
Баскетболният отбор на Левски започна подготовката за новия сезон, а
Коментари Харесай

14 баскетболисти започнаха подготовка с Левски

Баскетболният тим на Левски стартира подготовката за новия сезон, а " сините " привлякоха две задгранични попълнения. Това са Райън Райт и Алън Арнет. 

Канадецът Райън Райън носи екипа на столичани от 2019 до 2021 година и стана първенец на България през 2020/2021, притежател на Купата и на Суперкупата на страната. 

31-годишния Алън Арнет беше част от отбора на Ямбол през 2017/2018, като за него има междинни индикатори от 22 точки, 6.8 битки и 3.1 асистенции в общо 23 дуела. 
 Какво се случва на трансферния пазар в елита на българския баскетбол до този миг Какво се случва на трансферния пазар в елита на българския баскетбол до този миг
В момента 14 баскетболисти водят подготвителен развой в зала " Универсиада ". Сред тях са капитанът Асен Великов, Николай Михайлов, Лъчезар Димитров и Мартин Петров, които остават от предишния сезон. 

Левски ще взе участие на шампионат в Плевен на 16 и 17 септември, дружно с домакините от Спартак, ТФТ и Пелистер. На 22 септември пък " сините " ще срещнат в контрола Рилски състезател. Между 30 септември и 1 октомври тимът на Димитър Ангелов ще се включи в конкуренция в Стара Загора, където ще бъдат още отборите на Берое, ЦСКА и Ямбол.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР