Баскетболният Балкан ще сезира ФИБА за прояви на расизъм и

...
Баскетболният Балкан ще сезира ФИБА за прояви на расизъм и
Коментари Харесай

Балкан ще сезира ФИБА за скандалите в Универсиада

Баскетболният Балкан ще сезира ФИБА за прояви на расизъм и дискриминация по време на втория мач в Левски Лукойл от финалната серия за купата в НБЛ.

Основанията са провесено бесило от агитката на Левски Лукойл и маймунски звуци от почитателите на домакините.

Президентът БК Балкан Михаил Михайлов е взел решение да уведоми публично международната баскетболна централа ФИБА, оповестява botevgrad.com.

Левски Лукойл завоюва в доиграването и изравни на Балкан

Заседават в петък за наказванията след абсурда на Левски Лукойл - Балкан

"Като ръководител на клуба съм задължен да защитя играчите на тима, което длъжностните лица в залата не можаха да създадат. Баскетболистите ни бяха обиждани от самото начало. Особено четиримата американци в нашия състав. Към тях имаше голям брой подвиквания, като Black Monkey. Особено фрапиращ бе моментът, в който злокобно провисналата на метри бесилка бе посочена недвусмислено на Брандън Фортънбъри, който реагира мъчително и мъчно успяхме да го удържим. Да не приказваме за множеството хвърлени към играчите и длъжностните лица на пейката предмети - монети, запалки, бутилки с вода, прътове от флагове и торби, цялостни с пясък или камъни. Затова напълно отговорно декларирам, че ще сезираме ФИБА ", разяснява Михаил Михайлов.

Грозни подиуми белязаха втория заключителен мач сред Левски Лукойл и Балкан

Прекратиха Левски Лукойл - Балкан, преиграват мача в четвъртък
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР