Баскетболистът на ЦСКА Алексей Швед се чувства по-добре след побоя

...
Баскетболистът на ЦСКА Алексей Швед се чувства по-добре след побоя
Коментари Харесай

Алексей Швед няма да се нуждае от операция

Баскетболистът на ЦСКА Алексей Швед се усеща по-добре след побоя и не се нуждае от интервенция, съобщи за ТАСС президентът на клуба Андрей Ватутин.

В нощта на 2 май незнайни лица пребиха Швед пред ресторант в Москва. След това той беше признат в хирургичното поделение на една от московските клиники с черепно-мозъчна контузия. Полицията е образувала наказателно произвеждане по точка 3 на член 111 от Наказателния кодекс на Руската федерация (умишлено причиняване на тежка телесна повреда),м а наказването е отнемане от независимост до 12 години. В сряда от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че са арестувани трима обвинени.
 Баскетболна звезда е с черепно-мозъчна контузия след нахлуване пред ресторант Баскетболна звезда е с черепно-мозъчна контузия след нахлуване пред ресторант
" Алексей е по-добре, само че към момента е в болница. При такива пострадвания, несъмнено, би трябвало да остане на легло. Не е належащо да се подлага на никакви интервенции. За тези пострадвания, които има, ще му би трябвало време, с цел да се възвърне. Ясно е, че в този момент не би трябвало да се приказва за никаква интензивност, изключително за спорта. Общувам с него всекидневно ", сподели Ватутин.

Вчера от тима оповестиха, че съотборниците му Никита Курбанов, Семьон Антонов, Девонте Кейкок и Самсон Руженцев, както и старши треньорът Емил Райкович са посетили Швед в болничното заведение.

" Хубаво е, че треньорите и играчите на тима го посетиха през вчерашния ден. Много хора ми пишат с пожелания за скорошно възобновяване. Не мога да кажа нищо за следствието,  това е въпрос към органите на реда. Надявам се, че отговорните ще бъдат открити и ще си понесат наказването ", добави президентът на ЦСКА.

В понеделник ЦСКА загуби със 100:103 от краснодарския Локомотив Кубан в седмия мач от полуфиналните плейофи на ВТБ Лигата. За първи път в историята " алените " няма да играят на край в шампионата. В серията за третото място отборът ще срещне сегашния първенец Зенит (Санкт Петербург). От ЦСКА оповестиха, че Швед ще пропусне идните мачове.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР