Баскетболист от университета Тулейн в Джорджия е с повдигнато обвинение

...
Баскетболист от университета Тулейн в Джорджия е с повдигнато обвинение
Коментари Харесай

Колежанин, заявил участие в драфта на НБА, бе обвинен в убийство

Баскетболист от университета Тулейн в Джорджия е с повдигнато обвиняване за ликвидиране и други закононарушения, оповестиха управляващите в източния американски щат.

Тешон Хайтауър, който през последния сезон бе водещият изпълнител на отбора с по 15,9 точки приблизително на мач, е един от шестимата търсени и арестувани от полицията в Стокбридж, окръг Хенри, по обвиняване в нахлуване и умишленото ликвидиране на 8 април на Деванте Антъни Лонг, умрял от огнестрелни рани. Сред арестуваните за убийството е и братът на Тешон Хайтауър - Джефри Хайтауър.

На 18 април, единствено 10 дни след убийството на Лонг, 22-годишният Тешон Хайтауър е написал в профила си в Туитър, че е подал документи за присъединяване в драфта на Националната баскетболна асоциация (НБА).

От университета в Тулейн оповестиха, че са отстранили мигновено Хайтауър от баскетболната си стратегия, откакто е станало ясно, че той е арестуван и му е повдигнато обвиняване за ликвидиране. Хайтауър има зад тила си единствено един сезон в университета Тулейн. В предходните два 195-сантиметровият баскетболист играе за университета Джорджия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР