Бащата и двама братя на заподозрения организатор на бомбените нападения

...
Бащата и двама братя на заподозрения организатор на бомбените нападения
Коментари Харесай

Ликвидираха трима от семейството на атентатора в Шри Ланка

Бащата и двама братя на обвинения уредник на бомбените набези в Шри Ланка на католическия Великден са били убити, откакто силите за сигурност щурмували скривалището им преди два дни. Това оповестиха полицейски източници и родственици на атентаторите самоубийци, представени от Българска телеграфна агенция.

Зайни и Рилван Хашим и татко им Мохамед Хашим, снимани на популяризирано в обществените медии видео да приканват за тотална война против неверниците, са измежду 15-те убити в петък при яростна престрелка с военните на източното крайбрежие на островната страна, заяви полицията.

Нияз Шариф - шурей на Захран Хашим, който е обвиненият началник на вълната от бомбени набези, умъртвили над 250 души в църкви и хотели в Шри Ланка, сподели за Ройтерс, че на видеото са двамата братя и бащата на Захран.

След бомбените набези на католическия Великден в Шри Ланка бяха ситуирани близо 10 000 бойци, с цел да правят претърсвания и да преследват членове на две локални ислямистки групи, считани за причинители на офанзивите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР