Баща почина трагично на почивката на живота си“ в Австралия,

...
Баща почина трагично на почивката на живота си“ в Австралия,
Коментари Харесай

Любимият татко почина на „почивката на живота си“, след като се разболя в самолета на път за сватба

Баща умря трагично на „ почивката на живота си “ в Австралия, единствено дни преди да се ожени негов дълготраен сътрудник.

Джеф Уокър беше на пътешестване с годеницата си Дона Джоунс и нейния 14-годишен наследник Арън, когато ненадейно се разболя. Двойката беше сгодена от шест години и планираше да се ожени, до момента в който бяха на посетители при другари в Австралия.

Те започнаха пътуването си от летище Манчестър на 18 декември, прекараха три дни в Дубай, преди да се насочат към Австралия, само че Джеф се разболя в самолета. Джеф колабира покрай тоалетните на самолета и бързо беше откаран в болница Royal Perth. Само пет часа по-късно 57-годишният мъж беше диагностициран с остра миелоидна левкемия (AML).

Дона разкри, че Джеф не е показвал признаци или признаци на левкемия преди диагнозата. Чувстваше се изтощен, до момента в който бяха в Дубай, само че нищо не изглеждаше извънредно. Острата левкемия е бърза и нападателна, което значи, че лекуването нормално би трябвало да стартира неотложно.

AML е тип рак,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР