Баща-насилник на 10-годишната си дъщеря влиза в затвора, след като

...
Баща-насилник на 10-годишната си дъщеря влиза в затвора, след като
Коментари Харесай

Баща-насилник на 10-годишната си дъщеря влиза в затвора

Баща-насилник на 10-годишната си щерка влиза в пандиза, откакто Окръжната прокуратура в Търговище извърши влязлата в действие 8-годишна ефикасна присъда против него

8 години отнемане от независимост при непоколебим режим ще изтърпи 36-годишният Кенан Мустафов, откакто на 14 ноември тази година Върховният касационен съд удостоверил постановената ефикасна присъда и тя влезнала в действие.

Осъденият Мустафов е бил приет за отговорен и от трите правосъдни инстанции за осъществени блудствени дейности като продължавано закононарушение с родната си 10-годишна щерка, както и за склоняването на малолетните си наследник и щерка да гледат порноклипове със сношения сред лица от разнообразни полове. 36-годишният татко употребявал отсъствието на брачната половинка си и построената зависимост у децата към него.

Първоначално състав на Търговищкия областен съд го осъдил на 10 години и 6 месеца отнемане от независимост при непоколебим режим. Апелативният съд във Варна понижил наказването му на 8 години отнемане от независимост. С решението си Върховния касационен съд удостоверил присъдата на въззивната инстанция.

Бащата-насилник ще изтърпи ефикасна присъда при непоколебим режим в плевенския затвор. От началото на досъдебното произвеждане против него той е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, като срокът на първичното задържане ще бъде приспаднат от наказването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР