Баща и син се борят за живота си след газова

...
Баща и син се борят за живота си след газова
Коментари Харесай

Обгорели при газова експлозия баща и син се нуждаят от кръв, за да живеят

Баща и наследник се борят за живота си след газова детонация, а околните им приканиха всеки, който може да подари кръв във Варна, Търговище и Бургас, да го направи, с цел да бъдат избавени.
Още по тематиката
49-годишният Ивайло Христов Янакиев и 76-годишният му татко Христо Янакиев Стефанов пострадаха на 26 септември, когато към 17 часа в жилището им в блок 34 на бургаския ж.к. " Славейков " избухна газова бутилка. При детонацията синът е застанал пред татко си, с което му е избавил живота. 8-годишният наследник на Ивайло, който бил в прилежащата стая, по знамение е без пострадвания.

Бащата и синът обаче са превозени в тежко положение първо в УМБАЛ-Бургас, а по-късно във Военномедицинска академия във Варна. По-тежко е положението на 49-годишния Ивайло, който е с 40 % изгаряния.

За възобновяване на двамата е нужно голямо количество кръв. Кръвната група няма значение, само че кръв може да се подари единствено във Варна, Търговище и Бургас. На бележките би трябвало да попадат имената на Ивайло и Христо, които са в отделението по изгаряния.

За контакт и повече информация може да се свържете с Марияна Янакиева 0888406037, брачна половинка на Ивайло.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР