Башар Рахал и любимата му Райна Караянева избраха български курорт

...
Башар Рахал и любимата му Райна Караянева избраха български курорт
Коментари Харесай

Любимата на Башар Рахал похвали българските зимни курорти

Башар Рахал и обичаната му Райна Караянева избраха български курорт за своята зимна отмора. Двойката прекара няколко незабравими дни на Боровец, а през днешния ден чаровната русокоска показа и своите усещания от престоя си.

Въпреки, че до скоро Караянева била зачертала сезона с дебела линия, то в този момент е на напълно друго мнение. В своя обява тя похвали родния курорт, както и ски пистите.

Башар и Райна се отдадоха на зимни спортове дружно с фитнес треньора и някогашна звезда от шоуто " Фермата " Сами Хоссни и неговата другарка Мила Савова, които срещнали напълно инцидентно.

" Преди три години за първи път се качих на ски. Да, на 28, човек с доста сбъркана съгласуваност, студова алергия и синдром на Рейно, тотално дете на лятото! Не желаех и да слушам за зимни спортове или за зима въобще! Тази зима за първи път имах мъчителна потребност да карам, само че почтено бях зачертала сезона с дебела линия. Не бях карала в България и не знам за какво бях мнооого скептична. Като с филмите... какъв брой постоянно при съществуване на непознат и български филм влизаме на български. Оказа се обаче, че с изключение на в киното, не отстъпваме и в зимните курортите. Прекарахме страховит уикенд, пистите бяха супер за наличния сняг, лифтове са нови, не че знам по кое време са били остарели, само че тези са нови, беше вкусно и имаше хубаво вино! И непредвидената изненада - срещата със Сами Хоссни и Мила Савова, която имаше нервите да ме учи по какъв начин да загъвам и кара безчовечен добре! " - гласи обявата на Райна Караянева, която добави и няколко фотоси от преживяването в своя Инстаграм профил.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР