Бързо разпространяващата се променя изискванията за влизане в някои европейски

...
Бързо разпространяващата се променя изискванията за влизане в някои европейски
Коментари Харесай

Делта мутацията на коронавируса променя влизането в някои европейски държави

Бързо разпространяващата се трансформира условията за влизане в някои европейски страни, предава БНР.

От среднощ Германия, където Делта разновидността е потвърден при близо половината от новите случаи, лимитира опциите за влизане от Португалия и Русия. За идващите от двете страни, където Делта разновидността се популяризира изключително бързо, към този момент е в действие наложителна 14-дневна, в това число за имунизирани и преболедували.

Летище Франкфурт разгласи от през днешния ден спомагателни инспекции на идващите от Португалия.
 Ангел Кунчев: До октомври Делта разновидността на ковид може да стане преобладаващ у нас Ангел Кунчев: До октомври Делта разновидността на ковид може да стане преобладаващ у нас
До края на септември Делта разновидността на ковид може да стане преобладаващ в България, предвижда основният държавен здравен контрольор...

Регионалното държавно управление в Майорка към този момент изисква от идващите туристически групи от над 20 души негативен резултат от PCR тест или документ за завършен цялостен цикъл имунизация.

Същите условия вкарва Испания за територията на цялата страна за идващи от Англия.

Броени дни преди да влезе в действие цифровият европейски имунизационен документ огромните европейски самолетни компании чакат безпорядък на летищата в идните седмици на предстоящ растеж на туристическите пътувания.

Причината са разнородните разпореждания на граничния надзор в обособените страни членки. Сдруженията на самолетните компании упорстват за единни разпореждания за инспекция на QR кодовете, която да се прави отвън терминалите на летищата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР