Бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.3 от НК

...
Бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.3 от НК
Коментари Харесай

Пияни, дрогирани и нередовни шофьори по пътищата в Пиринско

Бързо произвеждане за осъществено закононарушение по чл.343Б, ал.3 от Наказателен кодекс е формирано, откакто към 20:50 часа на 09.02.2022 година на ул. „ Ст. Караджа “ в гр. Якоруда, от полицейски чиновници на РУ-Разлог е спрян за инспекция лек автомобил „ Ауди “. С техническо средство е открито, че 20-годишният лидер на автомобила от гр. Якоруда кара след приложимост на наркотични субстанции. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа.

В обедните часове на 09.02.2022 година на ПП1 Е-79 в гр. Кресна, полицейски чиновници на РУ-Сандански са направили инспекция на товарен автомобил „ ЗИЛ “ с 51-годишен лидер от града. В хода на инспекцията е открито, че автомобилът е с сложени регистрационни табели, които са издадени за друго МПС. За случая е известена способената прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане.

На 09.02.2022 година на пътя сред с. Хвостяне и с. Дъбница, общ. Гърмен, от полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев е спрян за инспекция лек автомобил „ Опел Астра “. В хода на инспекцията те открили, че 54-годишният лидер на автомобила от гр. Хаджидимово не има удостоверение за ръководство на МПС. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски чиновници на 02 РУ-Благоевград е арестуван 80-годишен мъж от гр. Гулянци, обл. Плевен. Около 22:50 часа на 09.02.2022 година по бул. „ Св. Димитър Солунски “ в гр. Благоевград, същият е управлявал лек автомобил „ Ауди “ с съществуване на 1,21 промила алкохол в издишания въздух. Образувано е бързо произвеждане за осъществено закононарушение по чл.343Б, ал.1 от Наказателен кодекс.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР