Бързо и лесно почистване на червата и регулиране на теглото

...
Бързо и лесно почистване на червата и регулиране на теглото
Коментари Харесай

Бързо и лесно почистване на червата и регулиране на теглото

Бързо и елементарно разчистване на червата и контролиране на тежестта

Тази примес почиства червата и по този метод понижава тежестта, а също по този начин контролира храносмилателните сокове в стомаха.

Необходими съставки:
зеле
ряпа
морков
лимонен сок
зехтин

Начин на подготвяне:
Настържете зелето, ряпата и моркова в съответствие 3: 1: 1. Към тях прибавете подправки на усет (магданоз, целина …), разбъркайте зеленчуците, с цел да пуснат сок. След това прибавете малко лимонен сок.

Накрая прибавете зехтин, само че не солете салата! Вашето ядене е готово.

Яжте тази салата за вечеря в продължение на три дни поред и ще видите първите резултати, които ще ви очароват.

Зелето съдържа съставката гликозид синигрин, за която е потвърдено, че оказва помощ при рак на простатата, дебелото черво и пикочния мехур.

Също по този начин, зелето е отличен източник на фибри, които оказват помощ за намаление на равнищата на холестерола в кръвта. Антиоксидантите в зелето спомагат за битката със свободните радикали, намалявайки риска от развиване на рак и сърдечни болести.

Зелката също има противовъзпалителни свойства, оказва помощ при разнообразни хронични възпалителни процеси в организма, като артрит и сърдечни болести.

Фибрите в зелето чудесно поддържат равнището на потребните бактерии в чревната флора; зелето съдържа витамин С и йод, които способстват за укрепване на имунната и нервната система.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР